Zangles

Zingen: 'Muziek maken met de menselijke stem door woorden of andere klanken op verschillende toonhoogten uit te spreken volgens een bepaalde melodie' - Wikipedia.

Zingen is heerlijk om te doen. Het is een fijne manier om jezelf te uiten. Er wordt gezegd dat zingen fitness van de ziel is. Hoe makkelijker het zingen gaat, des te meer mogelijkheden en plezier het je geeft. Zangles kan je daarbij helpen.

Tijdens zangles werk je aan een goed en gezond stemgebruik, zangtechniek, interpretatie en presentatie. Je komt erachter hoe hoog en hoe laag je kunt zingen en je traint je muzikale gehoor bijvoorbeeld doordat je van blad leert zingen. Er worden verschillende tools aangereikt waarmee je je stem kunt ontwikkelen en uit kan groeien tot een goede zanger of zangeres. Of je nou een beginner bent en je stem nog wilt ontdekken of een gevorderde die wilt werken aan effecten en sound... met de docent maak je samen de lessen op maat speciaal voor jou. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om je te richten op een bepaalde muziekstijl. Het is mogelijk om individueel of met z'n tweeën zangles te volgen. Wanneer de les door twee leerlingen tegelijk wordt gevolgd is het van belang dat de leerlingen ongeveer hetzelfde niveau hebben. Om als zanger(es) te groeien is het belangrijk om naast de lessen ook thuis te oefenen. Voor het oefenen is het handig om gebruik te maken van een piano of keyboard.

Wil je meer informatie of een zangles proberen? Neem dan contact op via de contactpagina.