Oliver Parr

Mijn naam is Oliver Parr, en ik kom uit Engeland. Ik heb cello gestudeerd in Manchester, Parijs en Detmold en sinds 2000 werk ik als solo-cellist bij Remix Ensemble Casa da Musica in Porto en ook als solo-cellist bij Sinfonia Rotterdam. Ik ben ook componist en oprichter van het James Whale Orchestra live film orkest.

Vanaf september 2022 werk ik als cellodocent aan de muziekschool van Scherpenzeel.

Ik had geluk dat ik de kans heb gehad om te studeren bij enkele van de allerbeste musici en ik zie lesgeven als een kans om de kennis en de liefde voor muziek door te geven, of het nu gaat om jonge of oude leerlingen.

Cellospel en ontspanning gaan perfect samen. Ontdek 's werelds beste manier om stress te vermijden!

Banjo
Een van de meest veelzijdige instrumenten die er zijn - Ierse volksmuziek, jazz, countrymuziek en pop - de banjo doet het allemaal. Met een geluid dat direct herkenbaar is, is de banjo ook gemakkelijker te bespelen dan een gitaar!

Leer melodieën, akkoorden en riffs spelen, en binnenkort kun je je eigen melodieën improviseren! De banjo is een instrument dat je alleen of in veel verschillende soorten groepen kunt bespelen. Oorspronkelijk heette het de 'Tango Banjo', de tenorbanjo werd eigenlijk uitgevonden zodat klassieke violisten jazz en tango konden spelen zonder nieuwe vingerzettingen te hoeven leren!

Oliver Parr