Arjan Veen

Ik ben Arjan Veen (1992), woon in Woudenberg en mag vanaf 1 maart 2021 het team van docenten aan muziekschool Scherpenzeel komen versterken als pianodocent!

pianodocent Arjan VeenMezelf zou ik willen omschrijven als gepassioneerd musicus. Het is mijn missie om de magie van muziek te laten ervaren, door te geven en anderen te enthousiasmeren.

Op dit moment studeer ik nog aan het conservatorium van Antwerpen hoofdvak koordirectie. Voor deze opleiding heb ik hoofdvak orgel en bijvak piano (vooropleiding, Bachelor & Master) gestudeerd aan Codarts, conservatorium van Rotterdam.
Na het afronden van bijvak piano tijdens de opleiding heb ik mijn pianostudie vervolgd bij Rutger de Ronde, Henry Kelder (HKU Utrecht) en Dennis Broeders.

Als organist treed ik regelmatig op in binnen- en buitenland. In mijn rol van dirigent ben ik koorleider van een gemengd klassiek koor en verschillende projectkoren. Verder ben ik als 'Vesperorganist' verbonden aan de Domkerk te Utrecht en heb ik een baan als kerkmusicus in de Maartenskerk van Doorn, een middeleeuwse kerk met een mooi historisch orgel en een prachtige Schimmel-concertvleugel.

Ik zie het als een mooie uitdaging om leerlingen verder te brengen op hun muzikale ontdekkingsreis en ik kijk uit naar fijne ontmoetingen in Scherpenzeel met leerlingen, ouders en collega's.